AJÁNLÁS – Bayer Ilona

Mindig is az ásványok és a drágakövek bűvöletében éltem.
Alt Andreával való találkozásunk és kapcsolódásunk apropója festmény és régiség gyűjteményem katalogizálása, értékbecslése és aukcionálása volt.
A több hónapos munka során alkalmam volt Andreát mind szakmai, mind emberi oldaláról megismerni. Rendkívüli elméleti és gyakorlati tudás, tárgyismeret, precizitás, felkészültség jellemzi. És ami legalább ilyen fontos, az empátia és az ügyfél érdekeinek maximális figyelembe vétele.
Médiamunkámnál fogva a művészeti szcéna legkülönbözőbb területein is megfordulok. Nemegyszer konstaláltam, hogy az én tapasztalataimmal egybecsengő véleményen vannak mások is Andrea szakmai hitelességét illetően. Olyannyira, hogy akár Párizsban, akár New Yorkban élő barátaim hozzám fordulnak szakmai tanácsért, nyugodt szívvel ajánlom Őt nekik.
És ha ezt a több világvárosban jelenlévő Eleuteri Antikvitás kérné, akkor sem tennék másként…
Közös munkánk során izgalmas utazást tettem az ékszerek és drágakövek világában. A szakmai információk mellett olyan kultúrhistóriai érdekességek birtokába jutottam, hogy nyomban elhatároztam, mindezt megosztom egy rádióműsor-sorozat keretein belül.
A téma iránt részletesebben érdeklődőknek, az ékszerek szerelmeseinek szívből ajánlom Andrea kurzusait.

Bayer Ilona,
televíziós újságíró, média szakember