Ékszerekről lánybúcsúra

Különleges lánybúcsút szeretnétek barátnőtöknek? Mindannyian vonzódtok az ékszerekhez? Netalán a gyémánt a kedvenc drágakövetek? Szívesen meghallgatnátok a jegygyűrű történetét?

Ha rendhagyó, mégis tartalmas és elegáns élményt szeretnétek szerezni az ifjú arának,  akkor ez a program nektek szól!


Exkluzív, egyben barátságos környezetben fogjuk emlékezetessé tenni a nagy nap előtti eseményt!
Ezen az estén sziporkázó történetek és autentikus információk kötetlen, laza hangulatban áramolnak hozzátok!

Egy 3 órás előadással készülök, melyben szó lesz gyémántokról, gyöngyökről és külön figyelmet szentelünk magának a jegygyűrűnek. Talán nem gondolnátok, de kifejezetten izgalmas a története (van benne némi intrika, csipetnyi megalománia, profi marketing… mindemelett azért romantikus szálakat is felfedezhetünk benne :)).

Megtudhatjátok, hogy milyen szerencsés korba is születtünk, hiszen az ókori Rómában még vasból készültek e becses darabok. Léteztek ugyan nemesfémből készült változatok is, de azokat jobban szerették maguk hordani a férfiak… (és inkább egymásnak ajándékozgatták…)
Megemlítjük, (sőt ezek után azt hiszem imába foglaljuk :)) annak az embernek a nevét, aki elkezdett komolyabban foglalkozni a házasság intézményével, egyben életre keltette magát, az eljegyzést. Valóban szent ember volt, hiszen egy pápáról, III. Incéről beszélünk.

Az első mai értelemben vett lánykérés, majd csak a XV. sz. derekán történik meg és innen elindul a lavina… mely egészen napjainkig gördül, ahol is megállítjuk és meglessük olyan hírességek jegygyűrűit, mint II. Erzsébet, Marilyn Monroe, Liz Taylor, Beyoncé, Angelina Jolie, stb…

E csodás téma nem lenne teljes az alkalomhoz illő kísérők nélkül: lesz pezsgő, kaviár, macaron, kézműves bonbonok, valamint kávé, tea és ásványvíz.

Helyszín: Létszám függő. Minden esetben kellemes helyszín, mely kiválóan alkalmas arra, hogy kényelmesen, kötetlenül ünnepeljetek.

Időtartam: 3 óra

Ár: létszám és helyszín függvényében, előzetes egyeztetés alapján